Luna Plina din 14 iunie- Viata in globul de sticla

Luna Plina din 14 iunie- Viata in globul de sticla

Dragii mei OM,

Cum v-ati imagina viata intr-un glob de sticla? Sa zicem ca avem si posibilitatea sa ne miscam de-a lungul peretilor… Oricum, tot ce putem face sunt doar cercuri, mai mici sau mai mari, in interiorul sau.

Miscare catre interior versus nevoia de a iesi din glob.

Conform astrologiei vedice, Saturn are deja miscare aparent retrograda in Varsator, si va trece curand si granita catre Capricorn, acolo unde a stat deja mai mult de doi ani.

Marte, Jupiter si Neptun isi impart cu generozitate zodia Pestilor, zodia incheierilor de cicluri.

Axa Lunii Pline este in ultimul grad al acelorasi zodii ca si luna trecuta: Taur si Scorpion.

Toate aceste fapte astrologice ma duc cu gandul la „mitul eternei reintoarceri”, la un sir lung de „morti” aparente din viata noastra, care sunt momente absolut necesare pentru a sta putin in noi, cu noi, cu dorintele si cu aspiratiile noastre. Sa ne centram in globul nostru de sticla si sa ne contabilizam in liniste resursele mentale si sufletesti. Sa rememoram, sa iertam, sa fim ingaduitori cu noi si cu tot ce a fost inaintea noastra. Sa facem pace cu aspecte mai putin placute din noi. Sa acceptam ca uneori ne invartim in cerc si facem o data si inca o data aceleasi greseli.

In acelasi timp, daca ati fost atenti la dinamica perioadei curente, poate ati observat agitatia si intensitatea cu care s-au desfasurat ultimele luni in existenta tuturor. Sunt alte forte astrale, precum:

Nodul Nord si Venus in activul Berbec Soarele in Taur, acum si in Steaua Cautarii, cu o energie de permanenta schimbare,care ne imping catre o explorare continua a limitelor noastre in exterior, in Universul material. Simtim nevoia sa actionam, sa realizam, sa ne miscam, sa fim productivi si expresivi.

Sunt doua miscari contrarii ale fiintei noastre si e bine sa le recunoastem si sa le onoram pe ambele, pentru ca sunt la fel de puternice. In acest moment, nu putem spune ca e mai bine sa actionam sau e mai bine sa stam pe loc. E mai bine sa actionam stand pe loc sau sa stam pe loc actionand, ca fata saracului cea isteata, nici calare, nici pe jos, nici pe drum, nici pe langa drum. Un alt exemplu care imi vine in minte este o felina, care desi leneveste mai toata ziua, are in ea resursele energetice necesare pentru a tasni catre un stimul suficient de atractiv pentru ea.

E important sa dam voie unor cicluri sa se incheie, in ritmul lor, dar sa si facem loc unor ganduri si fapte benefice si noi pentru fiinta noastra. Mai jos, intrevad si modalitatea prin care putem echilibra aceste tendinte contrare.

Rezolvarea acestor vremuri sta in arta.

Cicluri planetare mai scurte sau mai lungi, toate se unesc in aceasta perioada si puncteaza importanta exprimarii artistice si a echilibrarii fiintei noastre prin intermediul artelor frumoase.

Neptun a intrat de cateva luni in zodia Pestilor si va ramane aici timp de paisprezece ani, amplificand aspiratiile noastre comune si favorizand exprimarile artistice de grup.

In 2022, fie ca e retrograd sau direct, Saturn ramane in constelatia numita Steaua Simfoniei, de unde favorizeaza toate actiunile conectate cu muzica si cu auzul.

Jupiter in Pesti pana in aprilie 2023 creste potentialul de intelegere a artei, precum si capacitatea de a ne dezvolta intuitia si cunoastere prin metode creative.

Venus, zeita Frumosului, in conjunctie cu Nodul Nord, in aceste zile, ne induce un tremur interior atunci cand vine vorba de materializarea frumusetii in viata noastra. In functie de domeniul de viata in care se formeaza conjunctia pe fiecare astrograma, vrem sa purificam, sa aducem la perfectiune si la echilibru anumite aspecte. Poate fi vorba despre casa noastra, poate fi relatia cu familia sau cu copiii, poate fi cariera sau educatia noastra. Orice ar fi in vizorul nostru, va fi trecut printr-o selectie foarte dura, in urma careia doar partile cu adevarat benefice, adevarate, frumoase, pentru noi, raman in picioare.

Soarele se afla si el acum intr-o zona venusiana, de unde ne conduce catre manifestari sensibile si creative, artistice si terapeutice totodata, cum ar fi: artele populare, gradinaritul ca arta, meloterapia, aromaterapia.In final, solstitiul de vara care se apropie ne invita si el sa facem pace in noi, intre interior si exterior, intre zi si noapte, masculin si feminin, miscare si repaus.

Recomandari de evenimente

In ultimul timp, au venit catre mine multe evenimente de dezvoltare personala prin arta, pe care vreau sa le impartasesc cu voi, pentru a alege ce vi se potriveste mai bine. Majoritatea sunt in Bucuresti, asa ca, daca sunteti prin zona, va invit cu drag sa participati.

https://fb.me/e/857gTftDO

https://fb.me/e/20tm3XxON

https://www.facebook.com/events/2571401562996047

Pentru solicitarea astrogramei vedice si programe de dezvoltare personala prin astrologie, va invit sa imi scrieti la: contact@universulom.ro.

Cu drag,

Irina- Consultanta Astrologie vedica & Ayurveda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *