Luna Noua din 28.07.2022- Manifestam din IUBIRE

Luna Noua din 28.07.2022- Manifestam din IUBIRE

Dragii mei OM,

Ne indreptam catre o Luna Noua extrem de puternica, sustinuta prin aspecte de aproape toate planetele din sistemul solar. 

Conexiune si Co-creare

Conform astrologiei vedice, Soarele si Luna se intalnesc in plina zodie a Racului. Jupiter si Neptun le aspecteaza favorabil uniunea cosmica, in trigon, din zodia Pestilor, Saturn si Pluton ii pazesc cu maturitate, in opozitie, din zodia Capricornului, iar Marte si Uranus ii activeaza la nouazeci de grade, in cuadratura, din zodia Berbecului.

Luna Noua reprezinta cea mai favorabila faza pentru reinnoire si pentru insamantare a unor ganduri noi in viata noastra. Acest moment  potrivit pentru a genera intentii este acum sustinut total de celelalte planete, ceea ce ma duce cu gandul la un potential extraordinar pentru ca aceste intentii ale noastre sa se manifeste, sa prinda forma in vietile noastre.

Racul si reconstruirea spatiului interior

Zodia Racului este zodia inimii, este zodia emotiilor si a spatiului interior. Ea ne conecteaza vibrational cu familia, cu locurile de origine, cu maternitatea si cu copilul interior. A fi in starea de echilibru emotional inseamna a co-crea armonie in mediul nostru intim, in spatiul fizic si emotional in care convietuim alaturi de cei dragi. Macro- si micro-cosmosul sunt parte a unei realitati fractalice, in care tiparul se repeta la nesfarsit. Si in cazul de fata, tiparul este IUBIREA. Acest moment astral puternic ne ajuta sa ne reconstruim cu IUBIRE viata, caminul, relatia cu mama si cu copilul nostru interior, cu toti cei dragi, si cu dimensiunea materiala a existentei noastre ACASA. Asa cum Universul este in expansiune continua, la fel si acest loc din inima noastra poate fi largit pentru a cuprinde constient tot mai mult din ceea ce vedem in jurul nostru. ACASA poate incepe prin a fi caminul nostru, familia noastra, orasul unde locuim. Cu cat intelegerea noastra include cu IUBIRE spatii mai vaste, ACASA devine tara noastra, continentul, planeta, sistemul solar, pentru a ne simti in final, Cetateni ai Universului.

Lotusul si regasirea luminii din intuneric

Soarele si Luna sunt pozitionate in constelatia numita Steaua Hranirii, una din cele douazeci si sapte de subdiviziuni ale eclipticii in sistemul vedic. Simbolul constelatiei, lotusul, vorbeste despre felul in care se manifesta energia ei in viata noastra. Lotusul este o floare unica prin faptul ca rasare din malul baltilor, petrece o perioada lunga cu tulpina urcand  prin apele tulburi si, in sfarsit, ajunge sa isi arate splendoarea la suprafata apei, cu fata catre cer si mangaiata de soare.

La fel si noi, in anumite perioade din viata noastra, alunecam prin intuneric in cautarea luminii, a intelegerii, a claritatii. Ca si lotusul, avem nevoie de un timp de confuzie, de “intuneric”, pentru a iesi apoi la suprafata provocarilor si pentru a constientiza aspecte ascunse in subconstient.

Sistemul de chakre este si el reprezentat grafic sub forma florilor de lotus, cu un numar diferit de petale.Chakra inimii- Anahata este desenata, de exemplu, ca un lotus cu douasprezece petale, iar chakra coroana- Sahasrara mai este numita lotusul cu o mie de petale si semnifica iluminarea, cel mai inalt nivel de constiinta la care ne putem ridica in existenta umana.

Iar mai mare din acestea este DRAGOSTEA

In toate sistemele filozofice, religioase, traditionale sau new-age, mai nou in experimente stiintifice de tipul celor facute de Institutul Hearth Math, se ajunge in final la o singura concluzie, anume ca DRAGOSTEA vindeca, transforma, echilibreaza, hraneste realitatea in care traim.

De aceea, in fiecare an, atunci cand Luna si Soarele formeaza aspectul de Luna Noua in zodia Racului, ni se ofera din astral deschiderea catre emotii vindecatoare precum IERTAREA, IUBIREA, RECUNOSTINTA, pe care sa le folosim pentru a revigora anumite domenii de viata, in functie de astrograma personala a fiecaruia.

Recomandari astrologice 

  • setarea de intentii, o activitate specifica oricarui moment de Luna Noua

Gasiti mai jos un ghid dupa care sa va orientati conform Ascendentului sau conform zodiei Lunii, daca o cunoasteti, pentru a va scrie/desena intentiile la aceasta LUNA NOUA:

BERBEC- Iubesc si sunt iubit de familia mea. Imi construiesc/ decorez/finisez locuinta cu iubire .

TAUR- Imi comunic ideile cu iubire. Spun adevarul din inima mea.

GEMENI- Imi castig veniturile cu iubire. Iubirea este una din valorile mele personale.

RAC- Sunt iubire. Inspir si expir iubire.Traiesc si gandesc cu iubire.

LEU- Manifest iubire pentru tot ce exista in Univers. Depasesc cu iubire toate provocarile vietii.

FECIOARA- Aduc iubire in viata mea sociala. Fac antreprenoriat cu iubire. 

BALANTA- Imi construiesc cariera cu iubire. Ma manifest cu iubire in spatiul profesional ales.

SCORPION- Imi dezvolt cunoasterea cu iubire. Explorez cu iubire locuri si domenii de interes noi. 

SAGETATOR- Sunt dispus sa aduc iubire in zonele cele mai intunecate din subconstientul meu. Primesc cu iubire ajutorul si resursele materiale care vin catre mine. 

CAPRICORN- Reconstruiesc cu iubire relatia de cuplu. Integrez cu iubire ceea ce resping mai mult la mine si la cei din jur.

VARSATOR- Muncesc cu iubire. Aduc iubire in corpul meu, in starea de sanatate, alimentatia si stilul meu de viata.

PESTI- Imi exprim creativitatea cu iubire. Ii inconjur cu iubire pe copiii mei. Ma indragostesc.

Repetam zilnic, dimineata, intentiile alese, pana la urmatoare Luna Noua.

  • meditatii si mantre pentru activarea spatiului Inimii: ho-opono-pono, Rugaciunea Inimii, mantra AUM cu concentrarea pe zona inimii, respiratii ghidate din spatiul inimii.
  • administrarea remediului Bach Holly, care ne ajuta sa alchimizam frustrarea, nemultumirea si sa le transformam in iubire (remediul este facut din minunatele flori rosii ale arbustului tepos pe care il vedeti in imaginea de mai jos)
  • articole de imbracaminte sau decoratiuni pentru casa de culoare verde sau/si ciclam.
  • melodii care includ frecventele 256Hz sau 512Hz.

256Hz + 432Hz – BIG TIBETAN SINGING BOWL MEDITATION MUSIC – Healing Music, Singing Bowl Music

Heart Chakra Meditation – Full Chakra Healing – 512 Hz – Chakra Meditation Music

Pentru consultanta astrologica personalizata, va invit sa imi scrieti la: contact@universulom.ro.

Multumesc cu iubire,

Irina- Consultanta Astrologie vedica 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *