Luna Plina din 12 august -Iubirea constienta

Luna Plina din 12 august -Iubirea constienta

Dragii mei OM,

In noaptea aceasta se formeaza Luna Plina pe axa Rac – Capricorn, conform astrologiei vedice. Soarele si Luna sunt fiecare insotiti de cate o planeta in aceasta oglindire. Luna este impreuna cu Saturn in Capricorn, iar Soarele este impreuna cu Venus, in Rac.

Moment de maturizare emotionala

Iata ca suntem in punctul maxim al acestui ciclu si, prin aceasta alaturare a lui Saturn- cea mai inteleapta planeta din sistemul solar, la energia Lunii Pline, primim o lectie importanta despre IUBIRE. 

Si anume ca IUBIREA, in infinitatea si in perfectiunea ei, pentru a se putea manifesta pe Pamant, are limite, asa cum o floare, pentru a-si manifesta splendoarea, are un anumit numar de petale, de sepale si o anumita geometrie.

Saturn ne invata acum despre aceste limite sanatoase pe care sa le punem in relatiile si in situatiile noastre de viata. Totodata, ne invata despre iubirea responsabila, despre iubirea constienta, despre iubirea care tine cont de mediul si de conditiile in care ne manifestam, pentru a putea pastra integre granitele fizice si emotionale ale oamenilor din jurul nostru.

In concluzie, este un moment de uriasa maturizare emotionala pentru toti, pe care e bine sa il petrecem contempland acele situatii in care credem ca actionam din IUBIRE pentru semenii nostri. 

Sunt actiunile noastre adevarate acte de iubire sau ascund poate orgoliu, frica, dependenta emotionala, lasitate? 

Sa dam cateva exemple in care sunt sigura ca ne regasim cu totii.

Cumparam o multime de alimente nesanatoase din iubire fata de copiii nostri, sa ii mentinem fericiti, provocand astfel dereglari metabolice pe termen lung…Sau ii lasam mai mult la electronice, ca sa nu planga. Din nou, pe termen lung, aceasta actiune le slabeste functiile mentale si ii desensibilizeaza. Este oare asta iubire?

Permitem partenerului sa ne vorbeasca urat, sa ne puna in posturi neplacute in fata altor oameni. Nu ripostam, din iubire. Este oare aceasta iubire, fata de noi insine in primul rand?

Suntem ironizati constant de membrii familiei sau la serviciu si acceptam starea de fapt ca sa mentinem armonia in mediul in care ne petrecem o mare parte din timp. Tot din iubire zicem, pentru ca putem duce. Dar este oare aceasta iubire in adevaratul sens al cuvantului?

Raspunsurile sincere la intrebari ne ajuta sa traim mai constient si sa aducem variante plauzibile de viata implinita, in IUBIRE, pe Pamant, in societate, in mediul profesional, in familie, in cuplu.

Luna, Saturn, Steaua Simfoniei si manifestarea dorintelor

Reiau o tema despre care am mai discutat si lunile trecute, pentru ca acum Luna Plina intareste, prin prezenta ei, vibratia constelatiei Steaua Simfoniei, cea mai muzicala dintre toate nakshatrele- cele douazeci si sapte mici constelatii ale sistemului vedic.

La inceputul ciclului lunar, acum doua saptamani, vorbeam in articol despre manifestarea cu iubire a dorintelor noastre. Aceasta Luna Plina, care exprima rezultatul maxim al ciclului lunar curent, are potentialul de a materializa gandurile rezonante din universul personal. Daca reusim sa cuplam vibratia dorintelor noastre cu o vibratie exterioara suficient de asemanatoare cu dorinta noastra, ea se poate realiza instantaneu. E ca si in cazul cantatului in cor pe mai multe voci sau ca atunci cand cantam doua note identice, una joasa si una inalta. Vocile, notele, vibratiile se potenteaza una pe alta.

Recomandari

*Sa analizam felul in care ii iubim pe cei dragi si sa reasezam limitele sanatoase in relatii, acolo unde s-au depasit.

*Sa fim generosi, sa facem acte de caritate si sa daruim din prea plinul nostru, dupa cum simtim fiecare, in medii sociale care au nevoie de multa multa Iubire: copii abandonati, batrani, bolnavi, etc.

*Sa fim recunoscatori pentru sustinerea pe care o primim din partea familiilor noastre, din partea caminelor noastre. Ar fi un moment bun sa constientizam ca si casele au suflet, prin energiile pe care le aducem noi in ele si ca e bine sa ne onoram locuintele, sa le ingrijim, sa le pastram curate atat din punct de vedere fizic, cat si vibrational, cu cat mai putine ganduri negative sau conflicte in interiorul lor.

*Sa fim recunoscatori pentru originile noastre, pentru stramosii nostri si pentru tot ceea ce primim prin interactiunea cu membrii cei mai varstnici si mai intelepti din familie; acestia sustin energetic tot neamul, la fel cum aceasta gladiola duce atatea flori pe lujerul ei.

*In final, sa fim atenti la vocea interioara, sa auzim mesajele autentice ale sufletului nostru si sa gasim rezonanta exterioara, in oameni, in mediul inconjurator, care ne ajuta sa le manifestam cat mai rapid, din aceasta mare deschidere a INIMII, pe care o produce in fiecare an, tranzitul Soarelui prin zodia Racului.

Imbratisari luminate de Luna Plina! Sa iubim cat mai constient si sa ni se manifeste chemarile interioare autentice!

Irina- Astrologie vedica si Ayurveda

Pentru programarea unor interpretari astrologice personalizate, va invit sa imi scrieti la: contact@universulom.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *