Iarta-ma, multumesc, te iubesc.

🌈 Pacea incepe cu mine, cu tine, cu pacea mea interioara si cu pacea ta interioara.
Calatoria catre sufletele noastre continua.
💞Un instrument catre pacea sufletelor noastre ar putea fi Ho’oponopono, un proces de eliberare a energiilor toxice astfel incat sa va supuneti faptelor, gandurilor si actiunilor divine.
🌬Ho’oponopono este o cale de a elibera energia gandurilor dureroase din trecut si ofera oportunitatea de a va reinoi fiinta in mod continuu prin accesarea Dragostei si Divinitatii si prin controlarea gandurilor toxice.
🥰Vindecarea inseamna pentru Ho’oponopono a te iubi pe tine insuti. Vindecandu-te pe tine, poti vindeca pe oricine.Sa ne iubim pe noi insine este cea mai buna cale de imbunatatire a propriei persoane si cand propria persoana a devenit mai buna, putem face intreaga lume sa fie mai buna.
💡Intrebarea pe care o sugereaza tehnica Ho’oponopono este : ” Ce se intampla in interiorul meu din moment ce am dat nastere acestei probleme, si cum imi pot repara greseala?
👑Dr Hew Len, terapeut Ho’oponopono, intr-un interviu acordat lui Joe Vitale spune ca ” este vorba de a ne asuma responsabilitatea absoluta pentru tot ceea ce se intampla in viata”, pentru tot. El sustine ca munca lui inseamna purificarea sinelui. Asta este tot. Cand terapeutul se purifica pe sine, lumea se purifica si ea, pentru ca el este lumea. Tot ce exista in exteriorul sau este doar proiectie si iluzie.
🎁In concluzie, ce putem face este : sa ne iubim si sa ne iertam si chiar sa multumim pentru o problema pe care o avem.
💖Iertarea deschide usa pentru ca dragostea sa poata intra in fiinta noastra. Lipsa Iubirii blocheaza starea noastra de bine, dragostea de sine. Ho’oponopono este o modalitate de rezolvare a problemelor noastre, o modalitate de a elibera energii si ganduri dureroase.
👼Acest proces de vindecare a fost creat de o vindecatoare miraculoasa si simplificat de dr. Hew Len impreuna cu Joe Vitale.
🙏Ii spui Divinitatii: „Iarta-ma”. Ii spui divinului OM din fata ta: „Iarta-ma”, NU pentru ca Divinitatea cere sa auda asta, ci pentru ca sufletul tau are nevoie sa te auda spunand asta.
😍 Un inocent: „Te iubesc” aduce mangaiere atat tie cat si celui caruia i te adresezi in tacere. Un „Te iubesc” care contine recunostinta si transformare.
🍎Orice fiinta , obiect, situatie are nevoie de iubire, de iubirea ta.
Inainte sa mananci trimite iubire catre felul de mancare, binecuvanteaza apa pe care o bei, iubeste-ti si onoreaza-ti casa.Folosind aceste cuvinte esti intr-un proces de purificare continua: Te iubesc ! Imi pare rau! Te rog sa ma ierti! Multumesc!
❓💖Ho’oponopono foloseste dragostea ca raspuns la orice intrebare si se bazeaza pe ideea ca totul este in noi si ca suntem 100% responsabili pentru exteriorul nostru. Purificand interiorul nostru ne putem trai viata usor, cu responsabilitate si cu har.
Te iubesc! Imi pare rau! Te rog sa ma ierti! Multumesc!
🌊Lasa-te purtat de val si accepta viata asa cum vine, fara a incerca sa o controlezi.
” Nu este vina ta, dar este responsabilitatea ta” spune Dr Joe Vitale.
✨Este responsabilitatea noastra sa purificam fiecare gand toxic, sa il inlocuim cu iubire si sa credem in puterea dragostei.”Pace pentru acum, pace pentru orice vreme, pace pentru totdeauna, pace pentru vesnicie.”Biletul de trecere spre zona pacii dincolo de orice intelegere, spre zona vindecarii si a realizarii dorintelor, este formula simpla : Te iubesc!
💃Practica acest ritual atat cu tine, cat si cu cei cu care simti ca ai situatii mai provocatoare in viata ta. Foloseste cu incredere in gand formula magica si acceseaza puterea divina.
Te iubesc! Imi pare rau! Te rog sa ma ierti! Multumesc!
Mai multe despre Ho’oponopono puteti citi in cartea „Zero Limite” scrisa de Joe Vitale si Dr. Hew Len.

Terapeuti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *