Anul 2017 este un an UNU, al inceputului, al initierii, al creatiei primordiale.

In grila personala de corelatii, asociez cifra UNU cu centrul sistemului nostru planetar, Soarele, iar in corpul energetic uman, cu plexul Solar. Arhanghelul care guverneaza chakra plexul Solar este Mihail, iar culorile rezonante sunt galben, auriu, rosu regal.

 

Suntem asadar la inceputul unui drum nou, al unei alegeri puternice, de destin, pentru care este necesara vointa, autoritate si plasarea intr-un punct de forta al fiintei noastre.

La fel cum un rege sta pe tronul sau, noi ne pozitionam acum constient in Sinele nostru si dam nastere de acolo celei mai înalte viziuni despre propria persoana. Prezenta cifrei 7 in structura anului (2017) indica faptul ca NOUL se poate instala doar printr-o schimbare spirituala, printr-o reinnoire de sens si de intelegere a esentei noastre Divine.

 

Calendarul Lunar 2017, Anul Drumului Nou este un Calendar al energiilor astrale creatoare, tesute pe cer la fiecare Luna Noua.

Cu toate că practic astrologia de douăzeci de ani, abia in ultimii trei ani am aplicat constient energiile Lunii Noi in viata personala. De atunci, traversez un proces de continua iluminare, pe care imi doresc sa il fac accesibil tuturor prin acest calendar.

 

Pentru ca muzica sufletului tau sa se amplifice si sa se armonizeze pe fluxul energiilor Noi ale acestui an, ofer posibilitatea realizarii unui Calendar personalizat special pentru tine.

In calendar, am ales sa prezint informatia la persoana intai singular pentru a intregi nota ei foarte PERSONALA si pentru a facilita o mai buna integrare in circuitele mintii noastre.

Acest Calendar personalizat ia in calcul momentul nasterii tale, iar aflarea Ascendentului, in functie de ora si localitatea nasterii, este necesar.

In calendar, sunt incluse informatii despre momentele cosmice favorabile integrarii NOULUI in diferite segmente ale vietii tale: cuplu și familie, pasiuni, finanțe, carieră, educație, muncă, spiritualitate, etc. La acestea, se adauga si scurte trimiteri personalizate la chakre, culori, numere, arhangheli si afirmații pozitive. Eu folosesc toate acestea ca pe niște instrumente pentru acordarea fiecaruia la vibratiile Lunii Noi respective si implicit, la integrarea pozitiva a energiilor acesteia in viata noastra.

 

Program de dezvoltare personala - Calendarul astral personalizat pe 2017 - Universul OM

Program de dezvoltare personala – Calendarul astral personalizat pe 2017 – Universul OM

 

Poti sa vezi cum arata un Calendar Personalizat accesand acest link. Gasesti informatii generale pentru primele trei luni ale acestui an si o informatie lunara personalizata pentru cei care au Ascendentul in aceeasi zodie cu cea a Lunii Noi respective.

 

Detalii calendar:

✨ Intregul tau calendar personalizat va fi trasat in functie de profilul tau astro-numerologic, ascendentul, planetele din casele tale si numarul destinului. Este important sa trimiti data nasterii, locul si ora in mesajul tau.

✨ Cost: 260 lei. 186 lei (9 luni)

✨ Dupa efectuarea si confirmarea platii si primirea informatiilor legate de data nasterii, vei primi Calendarul tau Personalizat in 48 de ore.

✨ Te rog sa tii cont ca acest calendar este personalizat manual, si nu automatizat, prin intermediul unui software.

✨ Pentru a comanda propriul tau calendar personalizat, astept mesajul tau la contact@universulom.ro.